Tuesday, November 10, 2015

Filled Under:

VIRAL! : Ayu Raudhah Bongkar Bagaimana Cara Zaquan Adha Mengongkong Hidupnya. Memang tidak disangka, cara seorang lelaki begini. adakah rakyat Malaysia boleh menerima?

#Lama sudah kita tidak mendengar khabar daripada pelakon jelita, Ayu Raudhah mengenai kehidupannya kini setelah berumah tangga sehingga ada pihak yang menganggap bahawa suaminya, Zaquan Adha mengongkong.

#“Suami tak pernah menghalang Ayu untuk berlakon, dia sangat memberikan sokongan dalam apa jua bidang yang Ayu ceburi ini termasuklah bisnes yang sedang Ayu usahakan. Cuma sekarang ini Ayu perlu memilih skrip yang sesuai untuk berkarya semula,” katanya yang ditemui di Majlis Anugerah Skrin (ASK 2015).

#Dalam pada itu, Ayu telah berjaya menggondol gelaran Pelakon Pembantu Wanita Terbaik ASK 2015 menerusi lakonannya yang mantap dalam filem terakhirnya ‘Lagenda Budak Setan 3: Kasyah’. Dia yang tidak menyangkakan sekali kemenangannya pada malam itu berazam akan kembali semula dalam gelanggang lakonan selepas berehat beberapa tahun.

#“Tak sangka selepas 3 tahun tidak berlakon saya memenangi anugerah ini, mungkin rezeki anak-anak saya. Begitu berbaloi ialah selepas beberapa isu timbul dalam filem ini akhirnya saya berjaya merangkul anugerah pada malam ini”

#Namun begitu gossip yang mengatakan zaquan mengongkong hidupnya adalah tidak benar sama sekali.. cuma sekadar gossip liar

0 comments:

Post a Comment